Een wereld voor tools, maar niet voor jouw specifieke bedrijfsproces!

Development

De mogelijkheden voor digitale toepassingen zijn eindeloos. Van kant en klare tools waar je je data alleen maar hoeft in te vullen, tot complexe systemen met een lang implementatietraject. Onze ervaring is dat veel bedrijven worstelen met hun digitale toepassingen.

Wat Feature Branch voor jouw bedrijf kan doen is niet slechts het maken van een managementtool. Met een ondernemersmindset kijken we naar je proces. We denken proactief mee hoe we een applicatie kunnen creëren waarbij het denken in winst, tijdig onderhoud, besparingen en marges automatisch ingebouwd is.

Zo krijg je een applicatie wat werkt voor jou! Beheer je een wagenpark? Onderhoudsmeldingen rollen automatisch in je overzicht. Beheer je meerdere windmolens of zonnepanelen, ik een oogopslag heb je inzicht in opbrengsten en kun je tijdig schakelen met je onderhoudsdienst.

De sectoren waar Feature Branch aan de slag kan zijn bijna onbeperkt. We rollen gefaseerd onze oplossingen uit.

De markten waar we tools voor ontwikkeld hebben zijn: De vastgoedmarkt, bouw en beheer van huizen en omgeving. Energiebeheer, inzicht in verbruik en opbrengst en tijdig schakelen.