Feature Branch, gewoon digitaal

Digitaliseren van bedrijfsprocessen

Waarom Feature Branch?

Wij zijn Feature Branch. Enthousiaste ontwikkelaars gespecialiseerd in het maken van applicaties waarmee je efficiënter kunt werken en inzicht in je processen creëert.

In de markt zijn veel opties als het gaat om dashboards, CRM’s, CMS-systemen, management-tools. Onze ervaring is dat een externe tool vaak niet past bij een bedrijfsproces. Het resultaat is dat een bedrijf met dure software nog steeds geen inzicht heeft of resultaten boekt.

Dit kunnen wij oplossen. Met echte maatwerk tools en praktische digitale oplossingen.

Onze Diensten
image
image
shape image
image
image
Wie zijn Feature Branch

Na 10 jaar samenwerken, nu samen werken

Als ontwikkelaars werkten we elkaar de afgelopen 10 jaar regelmatig samen. Feature Branch is opgericht uit deze samenwerking zodat we een volgende stap konden maken. Niet alleen voor onszelf maar ook voor onze klanten. Op deze manier hebben we altijd alle kennis direct beschikbaar zodat we klanten beter en sneller kunnen helpen.

Roland Andriese

"Gewoon digitaal"

Ik ben Roland Andriese en al vanaf een vroege leeftijd hou ik me bezig met het spelen met code. Wat vroeg begon met het maken van kleine scriptjes om het gebruik van de computer voor mij en mijn familie makkelijker te maken, groeide al snel uit naar een carrierepad.

Na vele jaren programmeren voor verschillende werkgevers was de tijd rijp om zelf producten te ontwikkelen en voor eigen klanten projecten uit te voeren. Mijn doel is om onze klanten te helpen met het automatiseren van repeterende taken en processen binnen het bedrijf om zo de maximale efficientie te behalen.

De ambitie om samen aan producten en projecten voor klanten te werken was er altijd al en vanaf januari 2020 is onze samenwerking omgezet in Feature Branch.

image
Misja Helsloot

"Digitaal gewoon"

Ik ben Misja Helsloot en ben al sinds 1998 werkzaam met websites in de breedste zin van het woord. Ik haal energie en plezier uit het gebruiksvriendelijk maken van websites of onlineapplicaties.

Na mijn opleiding aan de HTS Rotterdam (Hogere Informatica) heb ik voor verschillende werkgevers kleine en grote websites en applicaties gebouwd. In 2010 ben ik voor mezelf begonnen zodat ik makkelijker mijn twee passies kon combineren. Naast programmeren ben ik ook actief in de muziek, zowel als producer als DJ.

image

Wij maken gebruik van…

Alleen met het beste gereedschap kunnen wij een goede applicatie bouwen. Wij maken in ons werk gebruik van…

Neem contact op
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon